Recept
« Terug naar recepten
Lomo Saltado
PT15M
Lomo Saltado
Een heerlijk lomo saltado recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Magally Ariza
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lomo Saltado te bereiden
Snijd de bieflappen in dunne stukken. Voeg zout en peper toe. Zet ze apart.
Snijd uien en tomaten. Snijd knoflook.
In een hete wok voeg de olie en de vlees, braden tot bruin is. Voeg uien en tomaten en azijn. Na 2 minuten voeg zuiker. Voeg soya saus.
Voeg franse frites toe, en een beetje koriander.
Klaar om te eten met wit rijst.
Snijd uien en tomaten. Snijd knoflook.
In een hete wok voeg de olie en de vlees, braden tot bruin is. Voeg uien en tomaten en azijn. Na 2 minuten voeg zuiker. Voeg soya saus.
Voeg franse frites toe, en een beetje koriander.
Klaar om te eten met wit rijst.
chantal zegt:
en frieten moeten onder de saus met vlees, dan apart rijst erbij !