Recept
« Terug naar recepten
Maaltijdsalade met boerenbrie en honing
PT30M
Maaltijdsalade met boerenbrie en honing
Een heerlijk maaltijdsalade met boerenbrie en honing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Recepten van lezers van Plus Magazine: Ria Bouter
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maaltijdsalade met boerenbrie en honing te bereiden
Pers de limoenen uit en roer het sap met de honing door elkaar. Was en droog de sla in een slacentrifuge. Snijd de brie in dunne plakjes. Halveer de meloen, verwijder de zaadjes, snijd hem in dunne parten en schil de parten. Pel de uien en snijd ze in ragdunne ringen. Halveer de tomaatjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin. Verdeel de sla over 4 borden. Leg de brie en de meloen er kruiselings op en druppel de dressing erover. Garneer met de uiringen, de tomaatjes en de pijnboompitten. Lekker met een bruin pistoletje met roomboter.