Recept
« Terug naar recepten
Macaroni des huizes
PT30M
Macaroni des huizes
Een heerlijk macaroni des huizes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni des huizes te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Sjalotjes en ajuin in ringen snijden.
Spruiten in twee snijden.
Spruiten, sjalot en ajuin beetgaar op wokken in olijfolie.
Kruiden met de peper voeg de bouillon toe evenzeer de smeerkaas, macaroni en erwten.
Warm zeer goed op.
Serveer op bord.
Werk af met gemalen mozzarella.
Sjalotjes en ajuin in ringen snijden.
Spruiten in twee snijden.
Spruiten, sjalot en ajuin beetgaar op wokken in olijfolie.
Kruiden met de peper voeg de bouillon toe evenzeer de smeerkaas, macaroni en erwten.
Warm zeer goed op.
Serveer op bord.
Werk af met gemalen mozzarella.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.