Recept
« Terug naar recepten
Macaroni met aubergine en courgette onder tomaten
PT45M
Macaroni met aubergine en courgette onder tomaten
Een heerlijk macaroni met aubergine en courgette onder tomaten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni met aubergine en courgette onder tomaten te bereiden
Kook de macaroni beetgaar en verwarm de oven alvast voor (op 175-200 graden). De tartaar kruiden naar smaak en er kleine balletjes van draaien (zoals soepballetjes). Verhit de wok en bak de balletjes in wat olijfolie aan. Snijd de aubergine en courgette in blokjes en bak ze in de wok mee. Voeg dan de knoflook en de sambal toe. Ook gezeefde tomaten toevoegen en 2 el creme fraiche. De pasta afgieten en toevoegen aan het tomaten brouwsel en goed door elkaar mengen. Naar smaak Aromat erdoorheen scheppen. Dit in zijn geheel in een ovenschaal doen en afdekken met tomatenpartjes (ontveld en zonder zaadjes). Daarna dan de kaas erbovenop. Dan in de oven doen voor ongeveer 15-20 minuten totdat de kaas lichtbruin gekleurd is.
Roelien zegt: