Recept
« Terug naar recepten
Macaroni met kaas
PT25M
Macaroni met kaas
Een heerlijk macaroni met kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
C Jansen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni met kaas te bereiden
Kook het water en voeg de macaroni toe.
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Pak een koekenpan en verhit hierin een eetlepel olie.
Fruit het uitje en voeg de vleesblokjes toe.
Doe de macaroni in de pan en het ei.Goed doorroeren.
Wanneer het ei gaar is, leg je de kaas op het gerecht.Wederom goed doorroeren.
Serveren met ketchup en komkommerschijfjes.
Smakelijk!
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Pak een koekenpan en verhit hierin een eetlepel olie.
Fruit het uitje en voeg de vleesblokjes toe.
Doe de macaroni in de pan en het ei.Goed doorroeren.
Wanneer het ei gaar is, leg je de kaas op het gerecht.Wederom goed doorroeren.
Serveren met ketchup en komkommerschijfjes.
Smakelijk!
Elliott zegt: