KookJij

Macaroni met spek en herfstgroenten

Een heerlijk macaroni met spek en herfstgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Macaroni met spek en herfstgroenten te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water en afgieten.
Spekblokjes krokant aanbakken zonder vetstoffen voeg de tomaatjes, sjalotjes, look fijn gesneden en de spruiten in vier gesneden toe. Stoof deze beetgaar aan vervolgens de room en kruiden toevoegen.
Als laaste de macaroni toevoegen en dit alles goed mengen en opwarmen.
Serveer zeer warm en dien op met de kaas naar keuze.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerard, hier in Belgie kan je cajunkruiden overal verkrijgen.
Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Cajunkruiden waren ooit een hype, maar zijn nu nauwelijks nog te krijgen, Men weet zelfs niet meer wat het is, Misschien gewoon......