Recept
« Terug naar recepten
Macaroni met spek en herfstgroenten
PT30M
Macaroni met spek en herfstgroenten
Een heerlijk macaroni met spek en herfstgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaroni met spek en herfstgroenten te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water en afgieten.
Spekblokjes krokant aanbakken zonder vetstoffen voeg de tomaatjes, sjalotjes, look fijn gesneden en de spruiten in vier gesneden toe. Stoof deze beetgaar aan vervolgens de room en kruiden toevoegen.
Als laaste de macaroni toevoegen en dit alles goed mengen en opwarmen.
Serveer zeer warm en dien op met de kaas naar keuze.
Spekblokjes krokant aanbakken zonder vetstoffen voeg de tomaatjes, sjalotjes, look fijn gesneden en de spruiten in vier gesneden toe. Stoof deze beetgaar aan vervolgens de room en kruiden toevoegen.
Als laaste de macaroni toevoegen en dit alles goed mengen en opwarmen.
Serveer zeer warm en dien op met de kaas naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: