KookJij

Macaronigebak

Een heerlijk macaronigebak recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: xquis
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Macaronigebak te bereiden

Een pan omspoelen met koud water. Daarin de melk gieten en aan de kook brengen. De macaroni, de afgespoelde rozijnen, de suiker en de vanillesuiker aan de melk toevoegen. Goed roeren om aanbranden te voorkomen. De pan van het vuur nemen. De eieren luchtig door elkaar kloppen en ze bij de macaronimelk voegen. Goed roeren. Een vuurvaste schaal insmeren met boter. Hierin de bereiding gieten. Gedurende 40 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 190 graden. Laten afkoelen alvorens te serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst