Recept
« Terug naar recepten
Macaronigebak
PT60M
Macaronigebak
Een heerlijk macaronigebak recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
xquis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Macaronigebak te bereiden
Een pan omspoelen met koud water. Daarin de melk gieten en aan de kook brengen. De macaroni, de afgespoelde rozijnen, de suiker en de vanillesuiker aan de melk toevoegen. Goed roeren om aanbranden te voorkomen. De pan van het vuur nemen. De eieren luchtig door elkaar kloppen en ze bij de macaronimelk voegen. Goed roeren. Een vuurvaste schaal insmeren met boter. Hierin de bereiding gieten. Gedurende 40 minuten laten bakken in een voorverwarmde oven van 190 graden. Laten afkoelen alvorens te serveren.