Recept
« Terug naar recepten
Maccheroncini all'arrabbiata
PT30M
Maccheroncini all'arrabbiata
Een heerlijk maccheroncini all'arrabbiata recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Maccheroncini all'arrabbiata te bereiden
1. Verwarm wat olijfolie in een grote kookpan. Doe er de tomaten in. Snij de pepertjes (zonder de zaadjes) in ringen en schep ze erdoor. Laat alles 10 minuten zachtjes sudderen.
2. Snipper de knoflook en de peterselie, doe ze bij de tomaten. Laat 20 minuten inkoken.
3. Kook ondertussen de pasta al dente in gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met geraspte pecorino.
2. Snipper de knoflook en de peterselie, doe ze bij de tomaten. Laat 20 minuten inkoken.
3. Kook ondertussen de pasta al dente in gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met geraspte pecorino.