Recept
« Terug naar recepten
Mango Bavaroise
PT90M
Mango Bavaroise
Een heerlijk mango bavaroise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango Bavaroise te bereiden
eerst van de gelatine een papje maken.
mango moes/saus verwarmen en daar in de gelatine oplossen.
dit koud zetten af en toe door roeren om klontjes te verkomen en om te zien hoe dik de substantie is, ondertussen de slagroom met de suiker lobbig kloppen.
als de massa begint te hangen de slagroom er door spatellen.
het geheel in een of meerdere vorm(en) en koud zetten in de koelkast en verder laten opstijven zo ongeveer 1 uur
mango moes/saus verwarmen en daar in de gelatine oplossen.
dit koud zetten af en toe door roeren om klontjes te verkomen en om te zien hoe dik de substantie is, ondertussen de slagroom met de suiker lobbig kloppen.
als de massa begint te hangen de slagroom er door spatellen.
het geheel in een of meerdere vorm(en) en koud zetten in de koelkast en verder laten opstijven zo ongeveer 1 uur
jogry zegt: