KookJij

Mango Bavaroise

Een heerlijk mango bavaroise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 90 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mango Bavaroise te bereiden

eerst van de gelatine een papje maken.
mango moes/saus verwarmen en daar in de gelatine oplossen.
dit koud zetten af en toe door roeren om klontjes te verkomen en om te zien hoe dik de substantie is, ondertussen de slagroom met de suiker lobbig kloppen.
als de massa begint te hangen de slagroom er door spatellen.
het geheel in een of meerdere vorm(en) en koud zetten in de koelkast en verder laten opstijven zo ongeveer 1 uur

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jogry

jogry zegt:
ik zal dit recept proberen als de mango,s rijp zijn:)
jogry

jogry zegt:
Lijkt me heerlijk ga het dan ook later maken in de mango tijd:)