Recept
« Terug naar recepten
Mango-grapefruitjam
PT30M
Mango-grapefruitjam
Een heerlijk mango-grapefruitjam recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lekker voor later.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mango-grapefruitjam te bereiden
Snijd de mango in blokjes en de grapefruit heel fijn. Breng het fruit met het citroensap en de geleisuiker aan de kook en laat dit zolang koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer de wodka door de jam. Vul de schoongemaakte potjes met de jam. Sluit de potjes goed af en keer ze om. Zet ze na 5 minuten weer gewoon neer en laat ze afkoelen.
helen zegt: