Recept
« Terug naar recepten
Manicotti
PT30M
Manicotti
Een heerlijk manicotti recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Manicotti te bereiden
Kook de manicotti ongeveer 20 min.
Blancheer de spinazie en snijd deze kort. Meng in een schaal de spinazie, walnoten, ricotta, peper en zout en een deel van de parmezaanse kaas. Doe dit in een spuitzak en vul de manicotti. Leg ze in een schaal en strooi de rest van de parmezaanse kaas erover.
Eventueel kun je de schaal nog even doorwarmen in de magnetron. Of onder de grill zodat de kaas smelt.
Blancheer de spinazie en snijd deze kort. Meng in een schaal de spinazie, walnoten, ricotta, peper en zout en een deel van de parmezaanse kaas. Doe dit in een spuitzak en vul de manicotti. Leg ze in een schaal en strooi de rest van de parmezaanse kaas erover.
Eventueel kun je de schaal nog even doorwarmen in de magnetron. Of onder de grill zodat de kaas smelt.
karola zegt:
Groetjes
Karola