Super makkelijk, onweerstaanbaar, subliem en niet te versmaden.
Een aanrader!
Een blijver op de familiefeesten.
Recept
« Terug naar recepten
Mars mousse
PT12M
Mars mousse
Een heerlijk mars mousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
12 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Kinderen - Toetjes
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kook.rubriek.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mars mousse te bereiden
Smelt de marsstukken op een laag vuur in de slagroom. Voeg de cacao toe en laat afkoelen, maar blijf regelmatig roeren. Sla de eiwitten stijf en spatel door de gesmolten marsen. Giet in kleine glaasjes en laat enkele uren in de koelkast opstijven. Leg er wat Maltesers of M&M’s op voor een extra hoog kitschgehalte.
Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lilith zegt:
franeke zegt:
Bedankt alvast!