KookJij

Mars mousse

Een heerlijk mars mousse recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 12 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Toetjes
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kook.rubriek.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mars mousse te bereiden

Smelt de marsstukken op een laag vuur in de slagroom. Voeg de cacao toe en laat afkoelen, maar blijf regelmatig roeren. Sla de eiwitten stijf en spatel door de gesmolten marsen. Giet in kleine glaasjes en laat enkele uren in de koelkast opstijven. Leg er wat Maltesers of M&M’s op voor een extra hoog kitschgehalte.

Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)

Super makkelijk, onweerstaanbaar, subliem en niet te versmaden.
Een aanrader!
Een blijver op de familiefeesten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

franeke

franeke zegt:
Hmmmmm, dit ga ik zeker uitproberen !
Bedankt alvast!
lilith

lilith zegt:
Hahahaha! Vooral de extra kitschgehalte spreekt me wel aan! Leuk! En klinkt lekker. Ik ga het proberen. :p