KookJij

Marsepeinaardappeltjes

Een heerlijk marsepeinaardappeltjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Kinderen - Sinterklaas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: scheurkalender
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Marsepeinaardappeltjes te bereiden

Week in een kom de rozijnen in de rum.
Laat de rozijnen uitlekken.
Breek de melkchocolade in stukjes en smelt deze au bain-marie.
Meng de chocolade samen met de poedersuiker en de eidooier gelijkmatig met de marsepein.
Meng er de rozijnen door. Vorm balletjes van ongeveer 2 cm.
Strooi in een diep bord de cacaopoeder en rol er de balletjes door.
Laat ze minstens 2 uur in de koelkast opstijven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst