Recept
« Terug naar recepten
Marsepeinbuideltjes
PT50M
Marsepeinbuideltjes
Een heerlijk marsepeinbuideltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ad jansen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marsepeinbuideltjes te bereiden
1. Pel de mandarijntjes en snijd ze in kleine stukjes
2. Breek de pepernoten en vermeng deze met de mandarijntjes samen met de likeur
3. Rol de marsepein uit tot een plakje en leg de mandarijn-pepernootvulling in het midden
4. Vouw dicht tot een buideltje
5. Kook de cranberry’s en de suiker tot een saus
6. Leg het buideltje in het midden van een bord en lepel de saus er omheen
7. Snijd de mintblaadjes in fijne reepjes en strooi ze over het gerecht
2. Breek de pepernoten en vermeng deze met de mandarijntjes samen met de likeur
3. Rol de marsepein uit tot een plakje en leg de mandarijn-pepernootvulling in het midden
4. Vouw dicht tot een buideltje
5. Kook de cranberry’s en de suiker tot een saus
6. Leg het buideltje in het midden van een bord en lepel de saus er omheen
7. Snijd de mintblaadjes in fijne reepjes en strooi ze over het gerecht