Recept
« Terug naar recepten
Marsepeinlolly's
PT20M
Marsepeinlolly's
Een heerlijk marsepeinlolly's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Marsepeinlolly's te bereiden
Meng droge rijst met een kleurstof naar keuze en vul een vaas met die rijst zodat je mooi kunt presenteren.
Rol een stuk marsepein een beetje uit, snijd in stukjes en rol die tot kleine balletjes.
Aan weerszijden van die balletjes kun je noten of gekonfijt fruit plakken.
Zet de balletjes op stokjes in de vaas.
Rol een stuk marsepein een beetje uit, snijd in stukjes en rol die tot kleine balletjes.
Aan weerszijden van die balletjes kun je noten of gekonfijt fruit plakken.
Zet de balletjes op stokjes in de vaas.