KookJij

Rijstsalade

Een heerlijk rijstsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstsalade te bereiden

Kook rijst beetgaar en laat afkoelen desnoods onder stromend koud water en laat goed uitlekken.
Wortelen in fijne reepjes snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng alle ingredienten samen en kruid af naar smaak en voeg de sesamolie toe.
Serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op fot om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst