Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade
PT20M
Rijstsalade
Een heerlijk rijstsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade te bereiden
Kook rijst beetgaar en laat afkoelen desnoods onder stromend koud water en laat goed uitlekken.
Wortelen in fijne reepjes snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng alle ingredienten samen en kruid af naar smaak en voeg de sesamolie toe.
Serveer zeer fris.
Wortelen in fijne reepjes snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng alle ingredienten samen en kruid af naar smaak en voeg de sesamolie toe.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op fot om te vergroten.