Recept
« Terug naar recepten
Wortelsalade
PT10M
Wortelsalade
Een heerlijk wortelsalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wortelsalade te bereiden
Snij de wortelen in mooie ringen met de mandoline.
Ajuin in ringen snijden met de mandoline.
Radijsjes in julienne snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng de groenten kruiden naar smaak, honing, olie en een beetje azijn eronder mengen.
Ajuin in ringen snijden met de mandoline.
Radijsjes in julienne snijden.
Bieslook fijn snijden.
Meng de groenten kruiden naar smaak, honing, olie en een beetje azijn eronder mengen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.