Je kunt het gebruiken als kant en klaar nagerechtje of als
smaakmaker bij cake,taart,puddingen,enz.
Recept
« Terug naar recepten
Mascarchokokos Crême
PT30M
Mascarchokokos Crême
Een heerlijk mascarchokokos crême recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarchokokos Crême te bereiden
*Meng de dikke kokosmelk door de gesmolten chocolade en daar doorheen de mascarpone
*Nu de vanille esence er door heen roeren en koel wegzetten.
*Nu de vanille esence er door heen roeren en koel wegzetten.