Recept
« Terug naar recepten
Mascarpone-ijs met noten en karamel
PT30M
Mascarpone-ijs met noten en karamel
Een heerlijk mascarpone-ijs met noten en karamel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mascarpone-ijs met noten en karamel te bereiden
1. Meng de mascarpone met de melk en de basterdsuiker tot een gladde massa. Doe ze in de ijsmachine en laat draaien.
2. Hak de noten grof. Tien minuten voor heht ijs klaar is, voegt u er de noten aan toe. Als laatste gaat de karamel erbij, zodat hij in slierten in het ijs blijft hangen.
2. Hak de noten grof. Tien minuten voor heht ijs klaar is, voegt u er de noten aan toe. Als laatste gaat de karamel erbij, zodat hij in slierten in het ijs blijft hangen.
Gaston zegt: