Recept
« Terug naar recepten
Maultaschen vegetarisch
PT20M
Maultaschen vegetarisch
Een heerlijk maultaschen vegetarisch recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Maultaschen vegetarisch te bereiden
Kook de maultaschen +/- 10 min beetgaar.
Ajuin in blokjes snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Tomaat ontpitten en in blokjes snijden.
De groenten beetgaar stoven in boter, kruiden en kaas toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met gemalen kaas.
Serveer zeer warm.
Ajuin in blokjes snijden.
Porei in grove ringen snijden.
Tomaat ontpitten en in blokjes snijden.
De groenten beetgaar stoven in boter, kruiden en kaas toevoegen.
Serveer alles zeer warm op bord en garneer af met gemalen kaas.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: