Recept
« Terug naar recepten
Meloen met ham en pruim met romige blauwe kaas
PT10M
Meloen met ham en pruim met romige blauwe kaas
Een heerlijk meloen met ham en pruim met romige blauwe kaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloen met ham en pruim met romige blauwe kaas te bereiden
Halveer de seranoham in de lengte. Rol de meloen en de seranoham netjes op en zet vast met een cocktailprikker. Rol de zachte kaas en pruimen met de seranoham op en zet vast met een cocktailprikker.