Recept
« Terug naar recepten
Meloensorbet
PT45M
Meloensorbet
Een heerlijk meloensorbet recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloensorbet te bereiden
Breng 100 ml water aan de kook.
Neem van het vuur en zoet met de suiker en parfumeer met de muskaanoot.
Snijd het topje van de meloenen.
Haal de pitten en het vruchtvlees eruit zonder de buitenkant te beschadigen.
Bewaar de meloenschil in de koelkast.
Meng het vruchtvlees met de citroensap en meng er de afgekoelde siroop onder. Laat hard worden in een sorbet machine.
Neem van het vuur en zoet met de suiker en parfumeer met de muskaanoot.
Snijd het topje van de meloenen.
Haal de pitten en het vruchtvlees eruit zonder de buitenkant te beschadigen.
Bewaar de meloenschil in de koelkast.
Meng het vruchtvlees met de citroensap en meng er de afgekoelde siroop onder. Laat hard worden in een sorbet machine.