Recept
« Terug naar recepten
Met eieren gevulde tomaatjes
PT10M
Met eieren gevulde tomaatjes
Een heerlijk met eieren gevulde tomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Geleerd van mijn schoonmoeder
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met eieren gevulde tomaatjes te bereiden
Kook de eieren hard en laat ze even schrikken onder de koude kraan en laat ze daarna koud worden.
Snijdt een kapje van de bovenkant van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepeltje. Snijdt ook een klein stukje van de onderkant (zodat ze blijven staan).
Prak de eieren in een mengkom fijn en voeg naar smaak mayonaise, peper en zout en kerriepoeder toe.
Vul de tomaatjes met dit mengsel en leg het kapje er weer bovenop.
Snijdt een kapje van de bovenkant van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepeltje. Snijdt ook een klein stukje van de onderkant (zodat ze blijven staan).
Prak de eieren in een mengkom fijn en voeg naar smaak mayonaise, peper en zout en kerriepoeder toe.
Vul de tomaatjes met dit mengsel en leg het kapje er weer bovenop.
Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)
Lekker bij een koude schotel of bij een koud buffet.
apu zegt: