KookJij

Met eieren gevulde tomaatjes

Een heerlijk met eieren gevulde tomaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Geleerd van mijn schoonmoeder
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Met eieren gevulde tomaatjes te bereiden

Kook de eieren hard en laat ze even schrikken onder de koude kraan en laat ze daarna koud worden.
Snijdt een kapje van de bovenkant van de tomaatjes en hol ze uit met een theelepeltje. Snijdt ook een klein stukje van de onderkant (zodat ze blijven staan).
Prak de eieren in een mengkom fijn en voeg naar smaak mayonaise, peper en zout en kerriepoeder toe.
Vul de tomaatjes met dit mengsel en leg het kapje er weer bovenop.

Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)

Lekker bij een koude schotel of bij een koud buffet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Echt lekker, heb ze net gemaakt als borrelhapje voor het bezoek vanavond, staat nu afgedekt in de koelkast te wachten, hoop dat ze het overleven tot vanavond, anders moet ik nieuw maken :p:D
hannelore hillaert

hannelore hillaert zegt:
Het lijkt me smakelijk en makkelijk, ik zal zeker maken.