Recept
« Terug naar recepten
Met komkommer en taugé gevulde rundvleesrolletjes
PT30M
Met komkommer en taugé gevulde rundvleesrolletjes
Een heerlijk met komkommer en taugé gevulde rundvleesrolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Met komkommer en taugé gevulde rundvleesrolletjes te bereiden
Snijd de geschilde komkommer in de lengte in zeer dunne reepjes van een paar milimeter dik.Laat de gewassen Taugé uitlekken en klop de eieren los.Verhit de boter in een koekenpan,giet het eimengsel in de pan en bak hier roereieren van.Laat de roereieren in een pan afkoelen.Leg vervolgens de plakjes rosbief op een snijplank.Plaats in het midden en over de hele breedte van elk plakje vlees wat reepjes komkommer.een schepje roerei,wat fijngeknipte bieslook en taugé.rol de plakjes vlees op.Leg op elk bord drie rolletjes.Zorg dat er een beetje taugé uit de zijkanten steekt.garneer het gerecht met bieslooksprieten en plaats tot slot op ieder bord een klein kommetje met een beetje sojasaus en een beetje wasabi.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
Dit is weer zo'n hartstikke leuk, eenvoudig receptje, waar je goed de blits mee kunt maken. Zowel qua smaak als zicht een goede mix. Echte aanrader.
Groeten, Tania
gpvanvalkenburg zegt:
Marijke misschien moet je een kookboek uit gaan geven want jouw recepten zijn altijd top.Groetjes Geraldine:p