KookJij

Sushi van omeletjes met lente-uitjes

Een lekker en snel vegetarisch hapje. Was een succes als borrelhapje samen met mijn recept kleine loempiaatjes uit de oven. Gemakkelijk te maken en goed voor te bereiden.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Snacks - Warm
  3. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Japan
Keuken: Oosterse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sushi van omeletjes met lente-uitjes te bereiden

  1. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in hele fijne reepjes.
  2. Maak de gemberwortel schoon en hak dit heel erg fijn.
  3. Pel en snipper de knoflook heel fijn.
  4.  Klop de eieren los met 2 eetlepels water. Maak op smaak met sojasaus, sambal, peper en zout. Roer de lente-uitjes, gemberwortel en knoflook erdoor.Laat het eimengsel een half uurtje rusten.
  5. Verhit de olie in een grote koekenpan. Bak 2 grote omeletten. Eerst 1 oprollen. Die op de ander leggen en dan nog een keer samen oprollen.
  6. Snij hiervan stukjes van plm. 4 cm.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Lekker dippen in een zoete chilisaus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst