Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse groenteschotel met kip
PT15M
Mexicaanse groenteschotel met kip
Een heerlijk mexicaanse groenteschotel met kip recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
675 kCal energie
44 Gram eiwit
27 Gram vet
64 Gram koolhydraten
44 Gram eiwit
27 Gram vet
64 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
AH receptkaarten week 40-41 2010 - R. Bakker 310313
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse groenteschotel met kip te bereiden
Verwarm de oven voor 200°C.
Meng de kip met de cajunkruiden en bak deze in de hete olie in 5 minuten goudbruin.
Schep uit de pan.
Roerbak vervolgens de zak met groenten in ongeveer 5 minuutjes gaar.
Meng de kip met de groenten en schep dit in een ovenschaal.
Snijd de gordita's in vieren en steek ze ertussen.
Bestrooi met de kaas naar smaak.
Zet de schaal in het midden van de oven en laat de kaas in 10 minuten smelten en iets kleuren.
Meng de kip met de cajunkruiden en bak deze in de hete olie in 5 minuten goudbruin.
Schep uit de pan.
Roerbak vervolgens de zak met groenten in ongeveer 5 minuutjes gaar.
Meng de kip met de groenten en schep dit in een ovenschaal.
Snijd de gordita's in vieren en steek ze ertussen.
Bestrooi met de kaas naar smaak.
Zet de schaal in het midden van de oven en laat de kaas in 10 minuten smelten en iets kleuren.