Recept
« Terug naar recepten
Mexicaanse ovenschotel
PT40M
Mexicaanse ovenschotel
Een heerlijk mexicaanse ovenschotel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ilona Knol
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Ah.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mexicaanse ovenschotel te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Vet de ovenschaal in.
Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min.
Voeg de ui en de wokgroente toe en bak al omscheppend mee, tot alles gaar is.
Voeg de minikrieltjes, de pastasaus en 100 ml water toe. Breng op smaak met peper en zout en schep in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas.
Bak de ovenschotel 20-25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.
Vet de ovenschaal in.
Verhit de olie in een wok en bak het gehakt 2 min.
Voeg de ui en de wokgroente toe en bak al omscheppend mee, tot alles gaar is.
Voeg de minikrieltjes, de pastasaus en 100 ml water toe. Breng op smaak met peper en zout en schep in de ovenschaal. Verdeel de tortillachips erover en bestrooi met de kaas.
Bak de ovenschotel 20-25 min. in de oven tot de krieltjes gaar zijn en de kaas is gesmolten.