Recept
« Terug naar recepten
Mihoensalade met mango
PT20M
Mihoensalade met mango
Een heerlijk mihoensalade met mango recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mihoensalade met mango te bereiden
Kook de mihoen volgens de verpakking.Rooster de pinda's in een droge koekepan bruin en crocant en laat ze afkoelen.Meng de chilisaus en de vissaus door de mihoen.Schil de mango,snijd het vruchtvlees in de lengte van de pit en snijd het in reepjes.verwijder de onderkant en het groen van de bosuitjes.Snijd de bosuitjes doornidden en snij ze in dunne reepjes.Schil de komkommer en snijd deze in drieën en in dunne reepjes.Schep de mango,komkommer en de bosuitjes door het mihoenmengsel.