Recept
« Terug naar recepten
Kipfilet met mango en paprika
PT30M
Kipfilet met mango en paprika
Als je een rijpe mango gebruikt krijg je een wat zoeter gerecht en wanneer
de mango nog niet helemaal rijp is wordt het een beetje frisser en
knapperig, maar ook erg lekker. Makkelijk dus omdat het met een mango
altijd een beetje moeilijk is om die precies op het juiste tijdstip mooi rijp te
hebben.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kipfilet met mango en paprika te bereiden
- Kipfilet in blokjes, mango en paprika in reepjes snijden. Ui in halve ringen en knoflook fijn hakken.
- Knoflook fruiten in de olie, kip (kalkoen) erbij en alvast een beetje laten garen, voeg er dan de uien en eventueel een fijngesneden pepertje toe.
- Voeg de chilisaus, vissaus, ketjab, suiker en de garam masala toe en roerbak dit geheel.
- Doe dan de paprika erbij en voeg op het laatst de mango toe want die hoeft alleen maar een beetje mee te warmen.
- Garneer het gerecht met verse muntblaadjes.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Een van de lievelingsgerechten van mijn dochter wat ze vaak maakt. Maar omdat er nooit was opgeschreven wat er nou precies in werd gedaan was het elke keer weer een heel gepuzzel. Daarom deze keer maar eens alles keurig op een rijtje gezet en met de foto's erbij kunnen we het nu niet meer vergeten.