Recept
« Terug naar recepten
Mijn pittige kip
PT30M
Mijn pittige kip
Ik las het recept van Patricia, een heerlijk recept. Maar ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Hopen dat jullie deze ook eens proberen. En doordat ik gegrilde kip overhad is de bereidingstijd ook kort.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mijn pittige kip te bereiden
- Verwarm de arachideolie in de hapjespan, niet heet.
- Doe er de ui en knoflook in en fruit deze ca. 10 min. glazig.
- Doe er de blokjes paprika, rode peper en de sambal bij en bak even lekker door met de tomatenpuree.
- Kip toevoegen en verder bakken.
- Op het laatst de chilisaus erdoor roeren, kijk wat je nodig hebt om er een lekker geheel van te maken.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Ik had dus gegrilde kip over en daar moet je iets lekkers mee doen, dus inspiratie van Patricia Uitman gekregen en mijn eigen draai er aan gegeven.