Recept
« Terug naar recepten
Millefeuille van Lasagne met blauwbes en kwark
PT25M
Millefeuille van Lasagne met blauwbes en kwark
Een heerlijk millefeuille van lasagne met blauwbes en kwark recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
panzani.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Millefeuille van Lasagne met blauwbes en kwark te bereiden
Marineer de vellen lasagne in het sinaasappelsap en de suiker met de twee gespleten en uigeschraapte vanillestokjes. Kook 10 min op een zacht vuur en laat afkoelen in het kookvocht.
Giet de lasagnevellen af en braad ze in de kokende olie in een pan tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
Leg op een bord eerst de lasagne, dan de kwark, dan de blauwbessen. Opnieuw een laag lasagne en ga zo verder. Eindig met lasagne.
Giet rond deze millefeuille, wat blauwbessap. Onmiddellijk opdienen.
Giet de lasagnevellen af en braad ze in de kokende olie in een pan tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
Leg op een bord eerst de lasagne, dan de kwark, dan de blauwbessen. Opnieuw een laag lasagne en ga zo verder. Eindig met lasagne.
Giet rond deze millefeuille, wat blauwbessap. Onmiddellijk opdienen.
svermaut zegt: