KookJij

Mini-oliebollen met chocoladedip

Een heerlijk mini-oliebollen met chocoladedip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: C1000
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mini-oliebollen met chocoladedip te bereiden

Bereid het beslag met 1/4 l handwarm water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rozijnen en de krenten erdoor en laat het beslag onder een schone theedoek of huishoudfolie op een warme plek ± 45 min. rijzen.
Verhit de olie tot 190°C. Bak in 3 tot 4 porties ± 30 kleine oliebolletjes van het beslag. Keer de oliebollen als ze dit niet uit zichzelf doen. Laat ze op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
Smelt de chocolade volgens de aanwij­zin­gen op de verpakking. Zet de fondue in het midden van een schaal en leg de oliebolletjes er omheen. Dip de oliebollen in de chocoladefondue.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

marian

marian zegt:
ga ik zeker proberen !