Recept
« Terug naar recepten
Mini sandwiches rijkelijk besmeerd
PT10M
Mini sandwiches rijkelijk besmeerd
Een heerlijk mini sandwiches rijkelijk besmeerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini sandwiches rijkelijk besmeerd te bereiden
Bereiding prepare: 100 gr gemalen steak, peper, zout, tabasco, tomatenketchup, 1 teentje look uitgeperst, een sjalotje zeer fijn gesneden en een soeplepel mayonaise. Meng dit alles zeer goed en beleg de sandwiches.
Bereiding komkommersla: een koffielepel kappertjes, 100 gr komkommer zeer fijn gesneden, 1 sjalotje zeer fijn gesneden en een soeplepel yoghurt dressing. Meng alles zeer goed en besmeer de sandwiches.
Bereiding kalkoensalade: 100 gr kalkoenschijfjes charcuterie fijn gesneden, een stukje rode paprika in kleine blokjes gesneden peper, tabasco en een soeplepel coctailsaus. Dit alles goed mengen en besmeer er de sandwiches mee.
Serveer op bord en laat het smaken.
Bereiding komkommersla: een koffielepel kappertjes, 100 gr komkommer zeer fijn gesneden, 1 sjalotje zeer fijn gesneden en een soeplepel yoghurt dressing. Meng alles zeer goed en besmeer de sandwiches.
Bereiding kalkoensalade: 100 gr kalkoenschijfjes charcuterie fijn gesneden, een stukje rode paprika in kleine blokjes gesneden peper, tabasco en een soeplepel coctailsaus. Dit alles goed mengen en besmeer er de sandwiches mee.
Serveer op bord en laat het smaken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.