Ik maakte dit
voor een zondagse lunch en vond het een beetje kaal om alleen maar de
Makreel Americain op een broodje te serveren. Een flinke laag Makreel
Americain op de onderkant van het broodje en wat tomaat , radijs , veldsla
en bosui er bovenop. Zo ontstond een Stoer broodje Makreel Americain.
Recept
« Terug naar recepten
Stoer Pistoletje Makreel Americain
PT10M
Stoer Pistoletje Makreel Americain
Filet Americain staat redelijk goed bekend in tegenstelling tot de Makreel
Americain. Dit smeerbare, snel gemaakt goedje is perfect op een broodje
voor de lunch, op toast of op plakjes stokbrood bij de borrel.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Stoer Pistoletje Makreel Americain te bereiden
- Pluk de makreelfilet klein en werk er het sjalotje door.
- Roer alle overige ingrediënten voor de saus door elkaar.
- Roer de saus door de makreel.
- Proef en voeg zo nodig meer peper en zout naar smaak toe.
- Klaar en smullen maar . ( Als je tenminste een fan van makreel bent).