Recept
« Terug naar recepten
mini saucijzenbroodjes
PT40M
mini saucijzenbroodjes
Een heerlijk mini saucijzenbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe mini saucijzenbroodjes te bereiden
Ontdooi 6 velletjes bladerdeeg. Ontdoe 6 barbecueworstjes van hun velletje en doe ze in een kom. Snij 1 sjalotje fijn en kneed dit door het worstvlees. Leg 2 bladerdeegvelletjes tegen elkaar en leg hier op 1/3 de van het worstvlees. Vouw het bladerdeeg erom heen en druk het even aan. Snij het nu in kleinere stukjes en leg dit op een bakplaat met bakpapier. Ga zo verder met de rest van de bladerdeeg. Voor een grote saucijzenbroodje snij je het natuurlijk niet in stukken. Kerf de bovenkant van het bladerdeeg licht in. Bestrijk de saucijnbroodjes allemaal met wat geklutst ei en zet ze daarna in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Eet smakelijk!