Recept
« Terug naar recepten
Wraps gevuld met van alles en nog wat
PT15M
Wraps gevuld met van alles en nog wat
Een heerlijke wrap gevuld met diverse groentes. Zowel geschikt voor de lunch als hoofdgerecht.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Wraps gevuld met van alles en nog wat te bereiden
Verwarm de oven op 200gr, leg de wraps op een kom en daarop terug een kom voor de vorm (vuurvast uiteraard) controleer regelmatig tot deze krokant is en zijn vorm behoud. Laat afkoelen.
De beetgare boontjes in stukken snijden.
Het ei grof snijden.
De tomaat in kwartjes snijden en verwijder de pitjes, snij de ontpitte tomaat in reepjes.
De beetgare aardappel in blokjes snijden.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Verwijder het vocht van de tonijn, meng deze met de hierboven vermelde ingedienten, mayonaise en kruid naar smaak.
Vul de afgekoelde wraps met deze mengeling, werk af met een takje peterselie.
De beetgare boontjes in stukken snijden.
Het ei grof snijden.
De tomaat in kwartjes snijden en verwijder de pitjes, snij de ontpitte tomaat in reepjes.
De beetgare aardappel in blokjes snijden.
Ajuin in fijne ringen snijden.
Verwijder het vocht van de tonijn, meng deze met de hierboven vermelde ingedienten, mayonaise en kruid naar smaak.
Vul de afgekoelde wraps met deze mengeling, werk af met een takje peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.
loliepop zegt: