Recept
« Terug naar recepten
Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika
PT45M
Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika
Een heerlijk minitaartjes met chorizo, manchego en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika te bereiden
Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.
Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.
Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.
Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.