KookJij

Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika

Een heerlijk minitaartjes met chorizo, manchego en paprika recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Libelle-lekker
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minitaartjes met chorizo, manchego en paprika te bereiden



Fruit de knoflook en rode ui in olijfolie. Voeg de tomaten, tijm en tomatenpuree toe. Laat 20 minuten inkoken. Zet opzij en laat afkoelen.


Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en bekleed er individuele taartvormpjes mee. Prik er met een vork gaatjes in.


Doe de plakjes chorizo in een pan zonder extra vetstof en bak ze 5 minuten.


Lepel de tomatensaus in de quichevormpjes. Verdeel de in stukjes gesneden paprika, chorizo en manchego over de saus. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met extra olijfolie.


Bak de taartjes ongeveer 20 minuten in de oven. Garneer met bladpeterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst