Ik experimenteer wat met sappen, zag dit op TV.
Je moet wat experimenteren met de hoeveelheid gember, maar maakt het wel erg lekker.
Recept
« Terug naar recepten
Mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember
PT10M
Mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember
Een heerlijk mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
TV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember te bereiden
Schil de wortels, maak ze klein.
Ontdoe de appels van klokhuis en en snij in stukken.
Schil de gember (er moet wel iets overblijven).
Doe de ingrediënten in de sapcentrifuge en pers uit.
Serveer als 'longdrink'.
Ontdoe de appels van klokhuis en en snij in stukken.
Schil de gember (er moet wel iets overblijven).
Doe de ingrediënten in de sapcentrifuge en pers uit.
Serveer als 'longdrink'.
Addie zegt:
Lijkt me ook lekker. Ik maak ook elke morgen een vers sapje, gebruik i.p.v. gember een stengel bleekselderij. Ook gezond.
Kookgroet, Addie.