KookJij

Mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember

Een heerlijk mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: TV
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mix van wortel en appelsap, met een vleugje gember te bereiden

Schil de wortels, maak ze klein.
Ontdoe de appels van klokhuis en en snij in stukken.
Schil de gember (er moet wel iets overblijven).
Doe de ingrediënten in de sapcentrifuge en pers uit.
Serveer als 'longdrink'.

Mijn kookverhaal (Hans de vos)

Ik experimenteer wat met sappen, zag dit op TV.
Je moet wat experimenteren met de hoeveelheid gember, maar maakt het wel erg lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Addie

Addie zegt:
Hallo hans,
Lijkt me ook lekker. Ik maak ook elke morgen een vers sapje, gebruik i.p.v. gember een stengel bleekselderij. Ook gezond.
Kookgroet, Addie.
hns

hns zegt:
Hoi Mikaela. Lijkt me wel, je houdt alleen meer vezels over, nog nooit geprobeerd.
Zou in ieder geval de appels even schillen. Ook alle klokhuispitjes verwijderen, anders krijg je zo'n houtige smaak. groet
Hans
mikaela

mikaela zegt:
Lijkt me wel gezond en lekker. Kan het ook in de blender?