Recept
« Terug naar recepten
Mixed grill van vleeswaren
PT40M
Mixed grill van vleeswaren
Een heerlijk mixed grill van vleeswaren recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vleesrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mixed grill van vleeswaren te bereiden
Snijd de vleeswaren in gelijke blokjes in veelvouden van vier. Omwikkel de geblancheerde champignons met ontbijtspek. Meng de Italiaanse kruiden en de olijfolie.
Rijg vervolgens de blokjes vleeswaren afwisselend van soort aan een grote ijzeren barbecuepen. Zorg er wel voor dat tussen de verschillende vleeswaren steeds een bosuitje of een champignon met spek geregen wordt.
Bereiding:
Bestrijk de pennen met de kruidenolie en rooster ze in ongeveer 4 minuten bruin op de barbecue.
Lekker met een komkommersalade, stokbrood en kruidenboter.
Barbecuetip
Doordat de vleeswaren al gaar zijn hoeft deze spies maar kort op de barbecue.
Dit gerecht is dan ook ideaal om mee te beginnen, zo is de eerste trek snel gestild. Ook kinderen zijn er dol op, vervang de champignons en bosuitjes dan door stukjes ananas en banaan.
Rijg vervolgens de blokjes vleeswaren afwisselend van soort aan een grote ijzeren barbecuepen. Zorg er wel voor dat tussen de verschillende vleeswaren steeds een bosuitje of een champignon met spek geregen wordt.
Bereiding:
Bestrijk de pennen met de kruidenolie en rooster ze in ongeveer 4 minuten bruin op de barbecue.
Lekker met een komkommersalade, stokbrood en kruidenboter.
Barbecuetip
Doordat de vleeswaren al gaar zijn hoeft deze spies maar kort op de barbecue.
Dit gerecht is dan ook ideaal om mee te beginnen, zo is de eerste trek snel gestild. Ook kinderen zijn er dol op, vervang de champignons en bosuitjes dan door stukjes ananas en banaan.