Recept
« Terug naar recepten
Mojito
PT10M
Mojito
Een heerlijk mojito recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
AD
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mojito te bereiden
Muddle met een stamper in een gekoeld cocktailglas een handvol muntblaadjes, 2 eetlepels rietsuiker samen met het sap van een halve limoen tot het sap zich heeft vermengd met de rietsuiker en de munt.
Probeer de munt niet te scheuren maar alleen de aroma's vrij te maken.
Vul het glas driekwart vol met gecrushed ijs.
Overgiet met 50 ml rum (bvb. Havana Club 3yrs of Añejo Blanco rum) en voeg er wat sodawater aan toe.
Dien op met een rietje.
Gezondheid!
Probeer de munt niet te scheuren maar alleen de aroma's vrij te maken.
Vul het glas driekwart vol met gecrushed ijs.
Overgiet met 50 ml rum (bvb. Havana Club 3yrs of Añejo Blanco rum) en voeg er wat sodawater aan toe.
Dien op met een rietje.
Gezondheid!
Jesus van de Watering zegt: