Lekker ook als toetje.
Ik heb er vaak een in de vriezer voor als er onverwacht bezoek komt.
Recept
« Terug naar recepten
Mokkaijstaart
PT10M
Mokkaijstaart
Een heerlijk mokkaijstaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Taarten
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marleen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mokkaijstaart te bereiden
Klop de klop-klop met een kopje melk stijf.
Klop de slagroom stijf.
Verkruimel de mokkaschuimpjes in een grote kom,
meng de klop-klop en de slagroom erdoor.
Doe in de springvorm en plaats deze minstens 4 u in de diepvries.
Eventueel garneren met hagelslag.
Klop de slagroom stijf.
Verkruimel de mokkaschuimpjes in een grote kom,
meng de klop-klop en de slagroom erdoor.
Doe in de springvorm en plaats deze minstens 4 u in de diepvries.
Eventueel garneren met hagelslag.
kaas zegt: