Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met Boursin-paprika op crostini
PT10M
Mosselen met Boursin-paprika op crostini
Een heerlijk mosselen met boursin-paprika op crostini recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 stuks personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met Boursin-paprika op crostini te bereiden
Verwarm de oven voor op 180˚C. Smeer de broodrondjes aan één kant in met wat olijfolie, leg ze op een stuk bakpapier op een bakplaat met de besmeerde kant naar boven en bak in ca. 8 minuten af, of tot ze goudbruin zijn. Maak de paprika en ui in een vijzel of blender heel fijn. Meng de Boursin erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het mengsel over de crostini en leg hierop een gekookte mossel en garneer met een stukje citroenschil.