Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met een Italiaans tintje
PT30M
Mosselen met een Italiaans tintje
Een heerlijk mosselen met een italiaans tintje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
AH
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met een Italiaans tintje te bereiden
Mosselen onder koud stromend water afspoelen. Geopende mosselen met bolle kant tegen aanrecht tikken. Blijft de mossel open, dan weggooien.
Knoflook pellen en snipperen.
In grote pan of mosselpan olie verhitten.
Knoflook en roerbakmix 5 min. fruiten.
Tomaten, wijn en mosselen toevoegen en afgedekt snel aan de kook brengen.
Mosselen 7 min. koken totdat alle schelpen openstaan. Dichte mosselen verwijderen.
Basilicum fijn scheuren.
Mosselen en groenten op vier diepe borden scheppen en met basilicum bestrooien.
Met stokbrood serveren met evt. kruidenboter.
Knoflook pellen en snipperen.
In grote pan of mosselpan olie verhitten.
Knoflook en roerbakmix 5 min. fruiten.
Tomaten, wijn en mosselen toevoegen en afgedekt snel aan de kook brengen.
Mosselen 7 min. koken totdat alle schelpen openstaan. Dichte mosselen verwijderen.
Basilicum fijn scheuren.
Mosselen en groenten op vier diepe borden scheppen en met basilicum bestrooien.
Met stokbrood serveren met evt. kruidenboter.