Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met Gorgonzola piccante
PT15M
Mosselen met Gorgonzola piccante
Wie houd er nu niet van mosselen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met Gorgonzola piccante te bereiden
- Mosselen ontdoen van baard deze goed opkuisen en meerdere malen wassen tot het spoelwater helder is. Ajuin in ringen snijden, selder in ringen snijden, look zeer fijn snijden, champignons in schijven snijden. Doe de groenten in een grote ketel kruid deze voeg 150 gr kaas in blokjes gesneden toe evenzeer de olijfolie. Mosselen erboven op en deze nog eens kruiden. Breng dit alles aan de kook met deksel op de ketel als de mosselen beginnen open te gaan goed opschudden. De kaas moet goed gemengd zijn tss de groenten en mosselen schud nog een keer op. Verdeel de mosselen in borden giet er de heerlijke saus erover en seerveer met de 50 gr Gorgonzola kaas. Deze keer geen frietjes maar heerlijk stokbrood met look erbij geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.