Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met een kruidig tintje
PT7M
Mosselen met een kruidig tintje
Een heerlijk mosselen met een kruidig tintje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
7 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met een kruidig tintje te bereiden
Mosselen grondig spoelen en baard verwijderen.
Groenten fijn snijden en verdelen over de mosselpotten.
Een beetje kruiden en in elk potje een fijn gehakt teentje look.
Mosselen erop en nog eens goed kruiden de olijfolie en wiit wijn erop en nu maar aan de kook brengen.
Serveer met heerlijke frieten en een mosselsausje.
Natuurlijk niet vergeten een koel glaasje witte wijn of een flesje naar maat J.P Chenet medium sweet.
Groenten fijn snijden en verdelen over de mosselpotten.
Een beetje kruiden en in elk potje een fijn gehakt teentje look.
Mosselen erop en nog eens goed kruiden de olijfolie en wiit wijn erop en nu maar aan de kook brengen.
Serveer met heerlijke frieten en een mosselsausje.
Natuurlijk niet vergeten een koel glaasje witte wijn of een flesje naar maat J.P Chenet medium sweet.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Sausjes voor bij de mosselen te vinden op mijn receptenpagina.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Els Meeuwsen zegt:
Wilmie Willemse zegt:
Alles wat je moet weten over mosselen | Lees | radio2
Groetjes van Wilmie