Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met pikante chorizo
PT25M
Mosselen met pikante chorizo
Een heerlijk mosselen met pikante chorizo recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Libelle-lekker
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met pikante chorizo te bereiden
Was de paprika's, droog ze goed af, verwijder de steeltjes en de zaadjes en snij ze in blokjes.
Snij de chorizo in schijfjes.
Kook de mosselen op een hevig vuur tot ze opengaan.
Bak de paprika's al roerend in olijfolie met een snuifje peper en zout en wat tijm.
Doe de chorizo bij de paprikablokjes.
Doe de mix bij de mosselen en schud flink op.
Werk af met een takje selder.
Snij de chorizo in schijfjes.
Kook de mosselen op een hevig vuur tot ze opengaan.
Bak de paprika's al roerend in olijfolie met een snuifje peper en zout en wat tijm.
Doe de chorizo bij de paprikablokjes.
Doe de mix bij de mosselen en schud flink op.
Werk af met een takje selder.