Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met room, lente-uien en tomaten
PT25M
Mosselen met room, lente-uien en tomaten
Een heerlijk mosselen met room, lente-uien en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met room, lente-uien en tomaten te bereiden
Kook de mosselen met de selderij, room en flink wat peper in een grote pan tot ze opengaan.
Haal de mosselen nadien meteen uit de pan en hou warm. Zeef het kookvocht en laat inkoken met een derde.
Voeg de mosselen weer toe en werk de saus af met de lente-uien en tomatenblokjes. Serveer meteen, met witbrood of frietjes
Haal de mosselen nadien meteen uit de pan en hou warm. Zeef het kookvocht en laat inkoken met een derde.
Voeg de mosselen weer toe en werk de saus af met de lente-uien en tomatenblokjes. Serveer meteen, met witbrood of frietjes