Recept
« Terug naar recepten
Mosterdsaus
PT15M
Mosterdsaus
Een heerlijk mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosterdsaus te bereiden
Doe de mayonaise en de room in een kom en klop dit met een garde tot een massa dik begint te worden.Roer de mosterd er door en breng de saus op smaak met peper,zout en wat druppels worcestersaus.Roer tot slot wat citroensap erdoor.
Lekker met mosselen.
Lekker met mosselen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Dank voor de oplettendheid.
mia7 zegt:
mia7 zegt:
Over het algemeen zijn ze een jaar houdbaar wanneer je ze in een koele donkere ruimte bewaart.
Aan te raden is het in kleine potjes doen.Om de de saus meestal in kleine hoeveelheid gebruikt wordt.:)
joop.vds zegt: