KookJij

Mosterdsaus

Een heerlijk mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosterdsaus te bereiden

Doe de mayonaise en de room in een kom en klop dit met een garde tot een massa dik begint te worden.Roer de mosterd er door en breng de saus op smaak met peper,zout en wat druppels worcestersaus.Roer tot slot wat citroensap erdoor.
Lekker met mosselen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

joop.vds

joop.vds zegt:
Zo iets vermoedde ik al:)
deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Joop, Ja, dat is een beetje veel slagroom. Ik zal er 2 liter afhalen.
Dank voor de oplettendheid.
joop.vds

joop.vds zegt:
Is dat niet een beetje veel slagroom?:)
mia7

mia7 zegt:
Sorry Henk of Rita,ik zag jullie reactie over het hoofd.Het vergt inderdaad veel tijd.Maar je krijgt er veel voor terug .:)
mia7

mia7 zegt:
Hallo Leny
Over het algemeen zijn ze een jaar houdbaar wanneer je ze in een koele donkere ruimte bewaart.
Aan te raden is het in kleine potjes doen.Om de de saus meestal in kleine hoeveelheid gebruikt wordt.:)
leny3

leny3 zegt:
Hoe lang kan het bewaard worden:p
Henk en Rita Baars

Henk en Rita Baars zegt:
Ga dit beslist een keer maken lijkt me lekker, ook al vergt het wat tijd bedankt voor het plaatsen, ik stuur dit zeer zeker door:p:p
marien

marien zegt:
hey
leuk recept!
maar is de slagroom gezoet of ongezoet?
gr