Recept
« Terug naar recepten
Mousse van witte chocola met passievrucht
PT20M
Mousse van witte chocola met passievrucht
Een heerlijk mousse van witte chocola met passievrucht recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mousse van witte chocola met passievrucht te bereiden
Klop de eiwitten zeer stijf.Verwarm de 150 mililiter room en laat de chocola erin smelten.Laat het mengsel afkoelen en schep dan de geklopte room erdoorheen.Spatelvoorzichtig de stijfgeklopte eiwitten erdoorheen.Verdeel het mengsel over 4 coupes en laat het in de koelkast 4 uur opstijven.Schep het vruchtvlees uit de passievruchten.Haal de coupes uit de koeleing en verdeel het vruchtvlees erover.