Recept
« Terug naar recepten
Mul met Thais Groenteprutje
PT45M
Mul met Thais Groenteprutje
Een heerlijk mul met thais groenteprutje recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie uit Hong Kong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mul met Thais Groenteprutje te bereiden
1).Verhit 2 eetlepels rijstolie in een anti-aanbakpan en bak hierin de mul filets "al dente" , dwz in de kern van de filets mag het visje nog een beetje ongaar (rosé) zijn.
2).Bewaar de filets onder alu-folie om ze warm te houden.
3).Meng de limoensap, laos rasp, oestersaus, Nam Pla en suiker en laat de suiker oplossen.
4).Verhit wat rijstolie in een wok en roerbak daarin de courgette, aubergine, knoflook, paprika en lombok.
2).Bewaar de filets onder alu-folie om ze warm te houden.
3).Meng de limoensap, laos rasp, oestersaus, Nam Pla en suiker en laat de suiker oplossen.
4).Verhit wat rijstolie in een wok en roerbak daarin de courgette, aubergine, knoflook, paprika en lombok.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel het groeteprutje over de voorgearmde bordjes en leg daarop de mul filets. Garneer met fijngesneden koreanderblad en geef er een schijfje limoen bij.