KookJij

Mul met Thais Groenteprutje

Een heerlijk mul met thais groenteprutje recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Familie uit Hong Kong
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mul met Thais Groenteprutje te bereiden

1).Verhit 2 eetlepels rijstolie in een anti-aanbakpan en bak hierin de mul filets "al dente" , dwz in de kern van de filets mag het visje nog een beetje ongaar (rosé) zijn.
2).Bewaar de filets onder alu-folie om ze warm te houden.
3).Meng de limoensap, laos rasp, oestersaus, Nam Pla en suiker en laat de suiker oplossen.
4).Verhit wat rijstolie in een wok en roerbak daarin de courgette, aubergine, knoflook, paprika en lombok.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel het groeteprutje over de voorgearmde bordjes en leg daarop de mul filets. Garneer met fijngesneden koreanderblad en geef er een schijfje limoen bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst